Presentació – Desembre 2023

Benvolguda, benvolgut,

Aquest mes de desembre, com sempre, a La Comunitat L’art de viure, tindrem dues trobades, a través de Zoom. L’objectiu: compartir eines per l’autoconeixement, amb profunditat. Continuar aprenent les eines de l’ofici o art de viure, amb referents de prestigi.

La primera trobada –a partir de temes que van sortir al darrer Retir– serà amb el psicòleg Tomàs Navarro. Ens explicarà com posar límits. També parlarem del concepte de “persones tòxiques”, i dels temes que li volgueu plantejar. Serà dimecres 6 de desembre (festiu), a les 19.00. Aquella mateixa setmana, dilluns, us enviarem l’enllaç de Zoom.

La segona trobada, al Club de Lectura, serà dimecres dia 20 de desembre, a les 19.00, amb l’enginyera i doctora en neurociències Ana Ibáñez. Comentarem el seu llibre “Sorprendre a tu mente” (Planeta).Com sempre, no cal haver llegit el llibre per participar a la trobada.Precisament, la meditació d’aquest mes -l’exercici de la bombolla, per relaxar-nos en qualsevol moment– pertany al llibre de l’Ana Ibáñez.

Ja podeu trobar la meditació penjada a la pàgina de la Comunitat.

Una abraçada, i fins el proper dimecres dia 6.

Gaspar Hernàndez