Presentació – Juny 2023

Benvolguda, benvolgut, 

Aquest mes de juny, a la Comunitat L’art de viure, parlarem de la gestió de les “emocions negatives”, segons el budisme. Per a la psicologia no existeixen emocions positives o negatives, però sí per al budisme (aquelles que ens fan patir).

El proper dimecres dia 7 de juny ens acompanyarà Berta Meneses, monja zen, amb la qual parlarem de L’art de viure (atès que ella és tot un referent espiritual a casa nostra).

I al Club de Lectura, dimecres 21 de juny, ens acompanyarà l’ex monjo budista i psicòleg Simón Bianco, comentant el llibre “Libérate de las emociones negativas” (Luciérnaga).

La meditació d’aquest mes -que ja trobareu penjada al nostre web- és sobre l’acceptació.

Aprofito per anunciar-vos que els propers juliol i agost el format de la Comunitat serà diferent. Durant aquests dos mesos d’estiu no ens acompanyaran referents de la psicologia i l’espiritualitat, sinó que facilitaré un curs de meditació. Pràctic. Meditacions per poder fer el nostre dia a dia (durant pocs minuts). I, sobretot, per gaudir de la meditació. El curs pretén ser útil a les persones que ja mediteu; però també a les que no heu meditat mai. 


Una abraçada, i fins dimecres vinent dia 7.

Gaspar Hernàndez