TROBADA A ZOOM – Club de Lectura: 25/05/2022

Durant aquesta segona trobada farem, un cop al mes, un club de lectura. Aquest mes, en ser el primer, no hem tingut temps de llegir cap llibre; però us en recomanaré alguns, relacionats amb la força de l’optimisme. Ens acompanyaran les seves protagonistes. Com us vaig explicar durant el primer Zoom -que podeu recuperar a la nostra pàgina– un dels objectius d’aquesta Comunitat és parlar, entre tots i totes, amb persones que ens serveixin d’exemple, o de model; o que ens inspirin.

El proper dimecres en primer lloc ens acompanyarà -i li podreu fer les preguntes que volgueu– Cristina Cervera, una advocada que va estar en coma 22 dies, i va oblidar llegir i escriure. Va haver de començar de zero. Ens explicarà com se’n va sortir; com va cultivar l’optimisme en unes circumstàncies tan dures. (Llibre “Jo i la Shua” (Pagès editors)

També ens acompanyarà la consultora i coach Marta Grañó. Segons ella, l’optimisme és “la consciència de la possibilitat”. Ens explicarà què podem fer per cultivar, més i millor, l’optimisme en el nostre dia a dia. (Llibre ¡Vamos!, Profit editorial)

I també tindrem amb nosaltres en David, que va venir a l’últim retir L’art de viure, i que per a mi és un exemple de superació i optimisme.

De ben segur que serà una trobada de la qual en podrem aprendre moltes lliçons de vida!
Una abraçada molt forta, i ens veiem dimecres vinent, dia 25.


Gaspar Hernàndez.

P.S. Per a les persones que no ens pugueu acompanyar, recordeu que una vegada finalitzada la reunió, es posarà aquí la gravació.