S'està mostrant 2 entrades - de la 1 a la 2 (d'un total de 2)
 • Autor
  Entrades
 • #3744

  Aquest mes de gener el dediquem al present. Com viure’l més i millor, sense tenir el cap en el passat o el futur (o tenir-lo menys); en els problemes, en la rumiació constant.
  Oferirem eines per fer anclatges en l’ara i l’aquí, durant les dues trobades que mantindrem via Zoom, els propers dimecres 11 i 25, a les 19.00, amb dos referents a casa nostra, Miriam Subirana i Andrés Martín Asuero.
  El dia 25 comentarem, al Club de Lectura, el llibre “Plenamente” (Planeta/Diana), d’Andrés Martín Asuero, amb el mateix autor: l’introductor del Mindfulness a Catalunya, Espanya i Llatinoamèrica.
  D’altra banda, aquesta mateixa setmana us enviarem una entrevista que vaig fer per a El Periódico al metge del Dalai Lama.
  I ja teniu penjada la meditació que farem, si ho voleu, el dia 11, a l’inici de la trobada Zoom. La teniu penjada al nostre web.
  Per últim, recordar-vos que podem estar en contacte a través del Fòrum. I, per a les persones que no hàgiu vingut al Retir, i volgueu compartir un cap de setmana de manera presencial, recordar-vos que encara hi ha places per al Retir que farem el cap de setmana del 24, 25 i 26 de febrer.
  Una forta abraçada, i fins el dia 11 de gener a les 19.00 (la trobada quedarà enregistrada, i penjada al nostre web)

  #3921

  Gràcies per la proposta de la lectura d’aquest llibre, no el coneixia, i en aquests moments m’està resultant molt enriquidora 🙏🏻🤗

S'està mostrant 2 entrades - de la 1 a la 2 (d'un total de 2)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.