S'està mostrant 4 entrades - de la 1 a la 4 (d'un total de 4)
 • Autor
  Entrades
 • #3355

  Benvolguts, benvolgudes,
  Aquest mes de novembre a La Comunitat L’art de viure, “Guia completa de gestió de les emocions”. Amb els principals referents al nostre país, pel que fa a gestió emocional.
  El dia 9, dimecres, a les 19.00, ens acompanyarà el professor Rafel Bisquerra, juntament amb Sonia Mendez. Els podreu fer les preguntes que volgueu. Cal recordar que totes les emocions són útils i necessàries, i que no hi ha emocions “positives” ni “negatives”.
  Obrirem la trobada, com sempre, amb la meditació mensual. Una de no-dual, en la línia del Retir L’art de viure, que ja hem penjat al nostre web.
  Dimecres 23, a les 19.00, ens acompanyarà la pedagoga Eva Bach, al Club de lectura, amb el seu llibre “Com cuidar la salut emocional”, en què també ofereix moltes eines pràctiques.Com sempre, les trobades quedaran enregistrades, i les podreu veure quan volgueu, en cas que no ens pogueu acompanyar en directe.
  Una forta abraçada, i fins el proper dimecres 9.

  #3460
  Beatriz Cañones
  Participant

  Bona tarda, no sé on està l’enllaç a la trobada d’avui

  #3524

  És tant ampli el tema de les emocions , des de la intel.ligència emocional, l’autoconeixement i l’empatia. En aquest punt entremig interrelacional, intrapersonal i interpersonal. Pregunto:

  L’estil de resposta que predomina en mi (quan no estic en aquell ideal empàtic equilibrat) és el mateix que em faig a mi mateix? Com influeix el nostre entorn en la nostra resposta? Som proactius o reactius?

  Les eines que triem tenen a veure amb el nostre canal predominant (visual, auditiu, cenestèsic)?

  Que és millor aprofundir o diversificar? Fer més de la mateixa eina o probar-ne diferents per ampliar el nostre repertori?

  Gràcies

  #3652
  Anna M Muntané
  Participant

  En relació al llibre “com cuidar els emocions” d’Eva Bach, vull expressar que està sent un llibre molt clar, concís i pràctic. Àmpliament recomenable per a pares i mares que volen saber mes de les emocions. L’he recomenat a les famílies de l’escola i està tenint una gran acollida. Gràcies!

S'està mostrant 4 entrades - de la 1 a la 4 (d'un total de 4)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.