Mes de setembre a La Comunitat

S'està mostrant 5 entrades - de la 1 a la 5 (d'un total de 5)
 • Autor
  Entrades
 • #2111

  Aquest mes -coincidint amb l’inici de curs– parlarem de com podem crear nous hàbits, i de la importància dels petits hàbits. Al capdavall, una part important del que som ara, una part de la nostra vida actual, és la conseqüència dels hàbits –petits o grans– que hem mantingut al llarg del temps.
  El dia 7, a la trobada via Zoom, ens acompanyarà la psicòloga i coach Joana Frigolé. Com sempre, li podreu fer tota mena de preguntes. La següent trobada serà el dia 21, al Club de lectura, per comentar el llibre “Hábitos atómicos”. Com sempre, l’objectiu de la trobada és compartir l’entusiasme pel llibre, i divulgar-ne possibles eines (no cal haver-lo llegit).
  La meditació d’aquest mes és una de bàsica, després que algunes persones me l’heu demanada –per afavorir la relaxació. Us recomano que premeu la pausa quan comencen les respiracions llargues, de 4 segons, i que feu aquestes respiracions més estona.
  Espero i desitjo que aquest mes de La Comunitat, de caire pràctic, us sigui útil.

  Una abraçada, i fins la trobada del dia 7

  Gaspar Hernàndez

  #2117
  Susanna Marín Royo
  Participant

  M’agraden molt les meditacions, especialment la d’aquest mes. Pensar en primer plànol la respiració és una “imatge” que m’ajuda. Gràcies

  #2130

  Bon dia. No vaig poder assistir aquest dimecres i no veig que estigui penjada la gravació. Quan està previst que la pengis?

  #2137
  ElenaAzcue
  Superadministrador

  Bon dia Fàtima. Ja està disponible a la gravació del dimecres al mes de setembre i a on posa “Gravació TROBADA A ZOOM – Xerrada del mes – 07/09/2022”

  #2356

  Avui amb el llibre “Hábitos atómicos” a les meves mans, abans que el Pol, el meu fill adolescent canvi de idea.
  El fullejo “…centrarse no en lo que quieres lograr sino en la persona en que te quieres convertir.”
  Ostres, que porto un temps treballant en saber qui sóc, intentant desmuntar el personatge i que ara em posi a pensar en qui em vull convertir!! Suposo que per això ho vaig voler deixar de banda, el llibre, perquè de canvis en vaig fent, i buff, a la que t’hi poses es un no parar, de manera que quan parlem de “canviar” coses m’agafen ganes d’escapar-me a córrer. Un dels canvis que estic fent és en lloc d’escapar-me a córrer quedar-me quieta i meditar. Van canviant coses, la percepció del temps…
  Em motiva la idea de compartir el tema dels hàbits amb el meu fill. També compartirem el retir de l’Art de viure. Em fa il·lusió. Cercant aquells espais/moments de qualitat amb ell. Potser amb la secreta intenció de ser la mare que vull ser.

  Una abraçada!

S'està mostrant 5 entrades - de la 1 a la 5 (d'un total de 5)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.